fbpx
Annonce

Andreas Christensen har overbevist Xavi fra start

Anders Lang Jensen - 24.07.22

// Andreas Christensen

Lørdag aften amerikansk tid sejrede Barca med 1-0 over ærkerivalerne Real Madrid i den anden træningskamp på holdets pre-season i USA. Andreas Christensen startede inde igen og danskeren fortsatte den solide start i Barca.

Ronald Araújo startede El Clásico som højreback, mens Andreas Christensen var at finde på den højre stopperposition. De to dannede et solidt makkerpar i defensiven overfor Madrids venstreside, hvor Vinícius Júnior blev lukket gennem hele opgøret.

Artiklen fortsætter under annoncen


Andreas Christensen startede inde i holdets første træningskamp mod Inter Miami og mod Real Madrid var danskeren også at finde blandt de startende elleve. Andreas Christensen leverede igen en bundsolid indsats, og danskeren har i den grad vist sine kvaliteter i sin første tid i Barca.

Den danske landsholdsspiller griber i den grad ud efter spilletid, når ligaen starter i august. Måske Barca snart præsenterer Jules Koundé til midterforsvaret, men det ligner en intens konkurrencesituation på den position efter en stærk start i Barca-trøjen for AC.

.:FORSIDE:.