fbpx
Annonce

Analyse: Svær start på Champions League for Barca

FCBARCELONA.DK - 27.08.22

// Champions League

I morges offentliggjorde UEFA kampprogrammet for Champions League gruppespillet og her var der ikke meget at glæde sig over for Barca. De får en rigtig svær start med udekampe mod Bayern og Inter.

Udover at Barca kom i den måske sværeste gruppe af alle i Champions League, kan kampprogrammet heller ikke siges at være til catalanernes fordel. Der er næppe tvivl om, at Xavi havde håbet på en mere overkommelig start på den prestigefyldte turnering.

Det må kunne antages, at kampen om de to første pladser i gruppen kommer til at stå mellem Bayern Müncnen, Barca og Inter. Her vil de indbyrdes kampe blive afgørende samtidig med, at der ikke må smides point mod Viktoria Plzen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Kampprogrammet ser således ud:

Onsdag, den 7. september, kl. 21.00: FC Barcelona - Viktoria Plzen
Tirsdag, den 13. september, kl.21.00: Bayern München - FC Barcelona
Tirsdag, den 4. oktober, kl. 21.00: Inter - FC Barcelona
Onsdag, den 12. oktober, kl. 21.00: FC Barcelona - Inter
Onsdag, den 26. oktober, kl. 21.00: FC Barcelona - Bayern Mücnhen
Tirsdag, den 1. november, kl. 21.00: Viktoria Plzen - FC Barcelona

Her handler det for Barca om at lægge ud med en sejr over Plzen hjemme på Camp Nou, for gør de ikke det, bliver tingene kun endnu mere komplicerede.

Herefter følger der to udekampe mod Bayern og Inter, to kampe der ser mere end svære ud. Alle hold kan tabe på de to holds stadions og gør Barca det, vil de komme alvorligt bagud i kampløbet om videre deltagelse i turneringen.

Det er derfor en særdeles svær start Xavi og hans spillere får på gruppespillet, men lykkes de at hente point i de to udekampe, vil de stå godt godt i gruppespillet. Især point mod Inter vil være værdifuldt, for de fleste regner med, at Bayern tager førstepladsen og at Barca og Inter kommer til at kæmpe om andenpladsen.

Xavi er i gang med at bygge et nyt hold op og det vil tage tid at få det til at fungere som han ønsker. Derfor vil det næppe være et Barca-mandskab i 100% omdrejninger der skal på de svære opgaver ude mod Bayern og Inter. Her havde det været bedre med at indlede gruppespillet med hjemmekampe mod de to rivaler, men sådan bliver det altså ikke.

.:FORSIDE:.