fbpx
Annonce

Ndiaye sender offentlig undskyldning til Balde

Markus Johannessen - 30.05.23

// Alejandro Balde

Barca afsluttede sidste hjemmekamp med en 3-0 sejr over Mallorca, men mindre sjovt var det for Balde, som måtte udgå efter en vanvidstackling, noget som han nu har fået en undskyldning for. 

Bølgerne gik højt på det ikoniske stadion mandag aften, da Barca satte et punktum for Spotify Camp Nou for det næste halvandet år. Der var både en hjemmebane og to klublegender, der skulle tages afsked med og derudover spillede catalanerne en underholdende kamp i topklasse. 

Artiklen fortsætter under annoncen


Det var dog grimme scener, der udspillede sig i løbet af kampens første kvarter, da Mallorcas angriber, Amath Ndiaye, kom ind i en alt for sen og voldsom tackling, hvilket har efterladt Balde med en ankelskade der holder ham uden for kridtstregerne i omtrent halvanden måned. 

Den senegalesiske Mallorca-spiller modtog også en direkte udvisning og valgte selv at reagere på episoden via de sociale medier. 

'Undskyld Balde, for den måde jeg kom ind i tacklingen. Det var ikke min intention. Jeg håber, at du kommer dig hurtigst muligt' sådan lød Amath Ndiayes offentlige undskyldning til Balde via hans Instagram-profil. 

Den 19-årige Barca-profil har på det seneste vist fremragende niveau og udsigterne er heldigvis, at han kan få tid til noget genoptræning efter hans skadesperiode, før ligaen genoptages d. 12. august.



.:FORSIDE:.