fbpx
Annonce

Álex Collado meldes tæt på udlån til Elche

Peter Vyff - 12.08.22

// Alex Collado

Den 23-årige Álex Collado har ikke udsigt til spilletid på førsteholdet i denne sæson. Catalaneren har derfor bedt om et skifte, og på trods af udenlandsk interesse, så lader det til at han bliver i La Liga og udlejes til Elche.

Barca arbejder hårdt for at komme af med en række førsteholdsspillere, som ikke har udsigt til spilletid på førsteholdet. Ledelsen skal finde plads i økonomien til at registere holdets nyindkøb, og det betyder at Martin Braithwaite, Samuel Umtiti og nu Álex Collado må forlade Camp Nou.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Catalunya Radio kunne forleden fortælle at Collado nærmer sig et skifte til Elche, som endte som nummer 13 i La Liga i sidste sæson. Catalaneren har også været sat i forbindelse med et skifte til Celtic og Olympiakos, samt Girona.

Catalanerens udlån skulle eftersigende være tæt på, og ifølge Catalunya Radio kan Collado allerede færdiggøre skiftet inden mandag, hvor Elche tager hul på La Liga med udekampen imod Real Betis.

Collados skifte ser ud til at blive en del af en hektisk uge på Camp Nou, hvor ledelsen forsøger at komme af med flere førsteholdsspillere. Stortalentet Nico González forventes også at forlade klubben på en lejeaftale til Valencia, som eftersigende også har interesse i Ez Abde og Alejandro Balde.

Ledelsen håber også på at kunne lukke endnu en økonomiske aftale, som dog ifølge Mundo Deportivo ikke er nok til at få registreret holdets nyindkøb. Barca forsøger derfor også at sænke klubbens lønomkostninger, men angiveligt kan et salg af enten Memphis Depay, Pierre-Emerick Aubameyang eller Frenkie de Jong bliver nødvendigt for at nå i mål.

 

.:FORSIDE:.