fbpx
Annonce

Balde og Sergi Roberto kan få spilletid på Anoeta

Peter Vyff - 20.08.22

// Sergi Roberto // Alejandro Balde

Barca formåede kun at få uafgjort imod Rayo Vallecano, og Xavi forventes derfor at lave flere ændringer i startopstillingen til kampen mod Real Sociedad. Det kan eftersigende betyde spilletid til både Álex Balde og Sergi Roberto.

Barca fik en kedelig start på sæsonen, da det kun lykkedes at spille 0-0 på hjemmebane imod Rayo Vallecano. Det skuffende resultat fører nu eftersigende til væsentlige ændringer i startopstillingen, hvor både Álex Balde og Sergi Roberto kan se frem til spilletid imod Real Sociedad søndag aften.

Uruguayanske Ronald Araújo spillede en noget uvant position som højreback imod Rayo Vallecano, hvor han i flere situationer så ukomfortabel ud i boldbesiddelsen. Landsholdsspilleren har dog tidligere optrådt på højreback for Uruguay, hvor der dog ikke kræves den samme offensive indsats, som på Xavis mandskab.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derfor lader det til at Sergi Roberto kan overtage pladsen som højreback, når Barca drager til Anoeta på søndag. Xavi stoler angiveligt ikke nok på Sergiño Dest, som ellers er holdets eneste naturlige højreback. Det spiller måske også ind, at der i øjeblikket forhandles om et muligt skifte til Manchester United for den amerikanske landsholdsspiller.

På venstrebacken formåede Jordi Alba ikke at gøre sig bemærket imod Rayo Vallecano, hvilket betød at han sent i kampen blev udskiftet med Aubameyang i forsøget på at score det sejrsgivende mål.

Den 33-årige landsholdsback har haft en svingende opstartssæson, og flere folk hos Barca skulle eftersigende være overraskede over valget af Alba til startopstillingen fremfor Álex Balde, som har gjort sig fint bemærket i sommerens træningskampe.

Det 18-årige stortalent ser nu derfor ud til at få en velfortjent startplads imod Real Sociedad. Journalisten Javi Miguel meddelte forleden at Balde allerede skulle have fået besked omkring startpladsen, og Xavi skulle angiveligt have bedt ham om at træne højintenst frem mod weekendens ligakamp.

Udover startpladserne på holdets backs, så skal der også ske ændringer på midtbanen, hvor Sergio Busquets ikke er til rådighed efter hans røde kort imod Rayo Vallecano. Startpladsen på den defensive midtbane står derfor angiveligt imellem Frenkie de Jong, Miralem Pjanic og Franck Kessié, hvor sidstnævnte eftersigende skulle være det mest sandsynlige valg.

.:FORSIDE:.