fbpx
Annonce

Alemany: 'Dembélé kan ikke trække den længere'

Anders Lang Jensen - 04.01.22

// Ousmane Dembélé

ps5 art


Ved Ferran Torres’ præsentation på Camp Nou mandag var ledelsen til stede, hvor fodbolddirektør Mateu Alemany blandt andet blev spurgt til situationen omkring Ousmane Dembélé. Alemany gjorde det klart, at der skal falde et svar nu.

Det lignede lige inden nytår et spørgsmål om tid, før Ousmane Dembélé ville forlænge sin kontrakt. Nu ligner det i stedet det stik modsatte, og nu kræver klubben et svar. Det har været meldt, at der ville være et sidste og afgørende møde mellem parterne mandag, men det afkræfter Alemany.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Det er ikke rigtigt, at der vil være et nyt møde. Der har været dialog med hans bagland i flere måneder nu, og vi vil have ham til at blive. Der er et kontrakttilbud, og det ligger hos dem. Den kan ikke trækkes meget længere nu, og vi venter på et sidste svar' forklarede Alemany, der også fortalte om indregistreringen af nye spillere.

'Da vi købte Ferran Torres, vidste vi, at vi ikke levede op til lønkravene. Siden da har vi arbejdet på det, og vi er overbeviste om, at vi registrerer ham inden på søndag. Vi har rum til at indregistrere Dani Alves, og det gør vi i dag eller i morgen. Før vi henter flere spillere, skal der dog spillere ud først' sluttede fodbolddirektøren.

Der venter Alemany og resten af ledelsen et stort stykke arbejde i dette vindue, hvor Alvaro Morata også meldes tæt på Barca. Det kræver dog gode løsninger på markedet på løntunge spillere i truppen, der skal ud.

.:FORSIDE:.