fbpx
Annonce

Alejandro Balde imponerede endnu en gang

FCBARCELONA.DK - 25.07.21

© Getty Images
// Alejandro Balde

Der var genvalg til Alejandro Balde da Barca i går mødte Girona i sæsonens anden træningskamp og endnu en gang imponerde den kun 17-årige spiller. Han fremtvang et straffespark og lagde en assist.

I fraværet af Jordi Alba har Balde startet på venstre backen både mod Nástic i onsdags og mod Girona i går aftes. Mod Nástic spillede han rigtig godt og i går mod Girona var han endnu bedre.

Girona var en langt stærkere modstander end Nástic, men det hæmmede ikke Balde, nærmest tværtimod. Han blev udfordret langt mere rent defensivt, men her løste han opgaverne med ro og overblik, noget der helt sikkert har gjort Koeman glad.

Også i offensiven gjorde Balde det godt og her fik han en afgørende rolle for kampens udfald. Det var en solopræstation fra hans side der fremtvang straffesparket som betød en 1-0 føring til Barca. Blot fire minutter senere trak han godt fri og lagde en pasning ind til Rey Manaj, der gjorde det til 2-0.

Indsatsen fra Balde lover rigtig godt for fremtiden og man kommer helt sikkert til at se en del til den unge venstre back denne sæson.

.:FORSIDE:.