fbpx
Annonce

Alba: 'Det vil være godt for Messi at komme tilbage'

Markus Johannessen - 22.03.23

// Lionel Messi // Jordi Alba

Spørgsmålet om, hvilken klub Messi vil repræsentere i næste sæson, giver stadig genlyd i diverse sportsmedier. Indtil videre er det nok kun argentineren, der kender svaret, men Jordi Alba håber på at se sin gamle kollega vende hjem til Camp Nou.

Netop Alba og Messi havde gennem adskillige sæsoner et fantastisk sammenspil i venstre side af banen, hvor venstrebacken var garant for at slå nogle målgivende cutback-afleveringer til den argentinske troldmand. Derfor er det da heller ikke nogen overraskelse, at Alba gerne ser sin tidligere holdkammerat vende tilbage til Camp Nou..

'Jeg ved stadig ikke, hvorfor han ikke kunne blive her. Jeg havde det forfærdeligt. Jeg vil gerne have, at han kommer tilbage, men jeg ved intet. Vi taler ikke om det, for lige nu har han en kontrakt med PSG' indleder Jordi Alba i et interview i det spanske TV-program, Viajando con Chester. 

Artiklen fortsætter under annoncen


'Han er glad i Paris. Det første år havde han det ikke godt og han havde svært ved at tilpasse sig livet derovre. Men jeg har talt med ham og i år har han det meget bedre' bekræfter Barca-veteranen. 

Det er dog ikke ensbetydende med, at Jordi Alba mener, at en yderligere forlængelse med Paris Saint-Germain er den optimale løsning for Lionel Messi.

'Jeg synes, at Messi skal komme tilbage til Barca. Det ville ikke kun være godt for klubben, det ville også være godt for ham selv' afslutter Jordi Alba, som ikke lægger skjul på, hvad han mener Messis næste destination bør være.

.:FORSIDE:.