fbpx
Annonce

Afstemning: Skal Barca sælge Frenkie de Jong?

Simon Arun Vrábel - 11.06.22

// Frenkie de Jong

Rygterne omkring et salg af Frenkie de Jong til Manchester United fylder i øjeblikket meget i catalansk og engelsk presse. Økonomisk giver et skifte mening, men omvendt er der mange ting, som taler for at beholde den talentfulde hollænder.

Xavi stiller store krav til den sportslige ledelse om hvilke spillere han gerne vil have i sit genopbygningsprojekt af holdet frem imod næste sæson. Det store gentagende spørgsmål er dog hvor pengene skal komme fra.

Her dukkede Frenkie de Jongs navn op i pressen for et par uger siden og efterfølgende er rygterne begyndt at tage til. Xavi har været meget tvetydig i sine svar når han er blevet spurgt til Manchester United, som ifølge rygterne er den mulige destination. Frenkie de Jong holder dog forsat fast i, at Barca er og har altid været hans drømmeklub.

Artiklen fortsætter under annoncen


Rent økonomisk vil et salg være godt, for der tales om en pris på 60 millioner euro plus 20 millioner i variabler. Barca betalte i 2019 cirka 86 millioner til Ajax for den nu 25-årige hollænder. De mange penge kan bruges til at hente nye spillere ind til Xavis projekt.

Sportsligt har De Jong tydelig forståelse for Barcas DNA og han er hurtigt faldet til på holdet. Hollænderen har dog vist et svingende niveau de seneste sæsoner, men vilkårene har også været svære og selvom Busquets sidder tungt på pladsen på den defensive midtbane, så kan mange forestille sig en fremtidig trekløver med Frenkie de Jong defensivt bagved Gavi og Pedri.

Spørgsmålet er derfor om man skal vægte økonomien over det sportslige og sælge hollænderen.

Deltag i afstemningen herunder og giv din mening til kende.

Afstemning: Skal Barca sælge Frenkie de Jong?

.:FORSIDE:.