fbpx
Annonce

Afskedshilsen fra Jutglá: 'Tak for jeres støtte'

FCBARCELONA.DK - 09.06.22

// Ferran Jutgla

I går blev det officielt at 23-årige Ferran Jutglá fortsætter sin karriere i belgiske Club Brugge. Kort efter at skiftet var blevet officielt bekræftet, sendte angriberen et følelsesladet afskedsbrev ud på Twitter.

Jutglá fik kun en enkelt sæson i Barca B, hvor han gjorde det så godt, at han også fik ni kampe på førsteholdet og scorede to mål. Læs her hvad han skriver i sit afskedsbrev til klubben og den fans:

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg har tænkt meget over hvordan jeg skal tage afsked med jer. Det er svært for mig. Det har været den bedste sæson i min korte karriere. Jeg har lært mange ting her, men først og fremme har jeg hver eneste dag takket for hvad der er sket for mig.

Tak til alle jeg har arbejdet sammen med i klubben, både staben og holdkammeraterne. I er utrolige og jeg har lært meget af jer. Tak til tilhængerne for støtten. Det er overraskende hvor stor venlighed I har vist mig. I har hjulpet mig til at opleve nye ting og det glemmer jeg aldrig. Og tak til de svære stunder, for uden dem var jeg aldrig kommet til denne vidunderlige klub, der har givet mig nyt liv. Tak, tak, tak. Visca el Barca og visca Catalunya'.

jutgla9

.:FORSIDE:.