fbpx
Annonce

AC får masser af ros af de catalanske medier

FCBARCELONA.DK - 23.08.22

// Andreas Christensen

Andreas Christensen spillede hele kampen mod Real Sociedad søndag aften og det gjorde han godt. De catalanske medier er samstemmende i deres ros af danskeren, som de ser som en varig løsning i det centrale forsvar.

Såvel aviserne Sport som Mundo Deportivo samt catalanske TV3 har brugt god tid på at tale om Andreas Christensen, i Danmark kendt som AC, et kaldenavn man ikke har taget til sig endnu i Barcelona. Danskerens indsats søndag aften fremhæves og roses.

Artiklen fortsætter under annoncen


Mundo Deportivo hæfter sig ved danskerens overblik og meget få boldtab, samt hans sikkerhed i spillet i den bagerste kæde til trods for, at Real Sociedad stod højt på banen og pressede Barca.

De andre medier følger trop og Christensen nævnes som en værdig og kvalificeret erstatning for Gerard Piqué, måske allerede denne sæson. Danskerens blot 26 år giver forhåbninger om stabilitet i forsvaret mange år frem.

Den var anden kamp i træk at AC startede inde, men søndag aften spillede han altså hele kampen, hvor det mod Rayo i den officielle debut kun blev til en time.

Med den indsats som AC leverede mod Real Sociedad er der gode chancer for genvalg, når Barca på søndag tager imod Valladolid hjemme på Spotify Camp Nou.

.:FORSIDE:.