fbpx
Annonce

Statistikken viser en klar fremgang for Barca i 2022

Simon Arun Vrábel - 04.03.22

ps5 art


Barca’s seneste præsentationer er på alles læber efter fire kampe med flotte mål, mange målscorere og senest et clean sheet. Resultaterne og stastikken viser, at der har været en markant og positiv fremgang for catalanerne i 2022.

For med flot fodbold, mål og sejre kommer også flotte statistikker. Herunder kan du læse om nogle af de imponerende statistikker, som Xavi’s mandskab allerede har skabt i 2022.

Identisk målstime med Luis Enriques mandskab i 2017
Efter en måltørke i starten af sæsonen med afgangen af både Messi og Suárez har Barca endelig fået nettet til at blafre efter et godt transfervindue i januar.
Faktisk har catalanerne formået at matche en lignende målstime med Luis Enriques meget succesfulde mandskab tilbage i 2017.
Dengang formåede blaugrana ligeledes at score 12 mål i 3 kampe. Resultaterne var dengang 4-1 imod Villarreal, 1-4 imod Las Palmas og 4-2 imod Eibar.

Artiklen fortsætter under annoncen


I top 3 over mest scorende hold i Europa
Udover at være ét af de hold med flest sejre i 2022 er Barca også helt i toppen over de mest scorende hold. De facto har Xavis mandskab scoret 28 mål fordelt på 12 kampe i alle turneringer. Her er det kun Liverpool og noget overraskende Real Betis, som overgår Barca med henholdsvis 31 og 30 mål. Det er dog værd at nævne, at begge hold har spillet 1 og 2 kampe mere.

3 måneder siden sidste nederlag
Netop Betis er det seneste bump inden den flotte sejrsstime for Barca. De grønstribede gik nemlig fra Camp Nou i starten af december med en ufortjent 0-1 sejr. En nederlag som markerer Barcas sidste nederlag. Det betyder til gengæld, at Barca i La Liga nu er ubesejret i hele 3 måneder. Kampene fordeler sig på 10 kampe med 6 sejre og 4 uafgjorte.

82 skud i 6 kampe
Vinterens forstærkninger begynder for alvor at bidrage til catalanernes offensive spil. Det vidner en skudstatistik om 13,6 skud per kamp tydeligt om. Ifølge fcbarcelona.com har 32 af de 82 skud været indenfor målrammen og hele 60% af disse er blevet konverteret til mål.

Barca fører La Liga i 2022
Hvis La Liga startede 1. januar 2022 ville Barca føre tabellen med 17 ud af 21 mulige point på trods af, at de fleste hold på nuværende tidspunkt har spillet en kamp mere. I de 7 kampe som er blevet spillet i indeværende år har Barca vundet 5 og spillet 2 uafgjort.

.:FORSIDE:.