fbpx
Annonce

42 år siden Barca sidst vandt 1-0 tre gange i træk

FCBARCELONA.DK - 29.01.23

// Girona



Med lørdagens 1-0 sejr ude over Girona, har Barca leveret præcist samme resultat i de seneste tre kampe i træk, hvilket vidner om holdets scoringsproblemer. Ikke siden 1980 har holdet vundet tre gange 1-0 i træk.

Barca har fået en perfekt start på 2023, for holdet har spillet otte kampe og vundet dem alle. De resultater har medført en sejr i Supercuppen, en plads i semifinalen i Copa del Rey samt en førsteplads i ligaen, så i det lys der er ikke noget at beklage sig over.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Alligevel er der debat om holdets angrebsspil, der tydeligvis ikke fungerer. Barca er kendt for sprudlende angrebsfodbold og mange mål, men sådan har det ikke været her i januar, hvor seks af de otte sejre har været meget snævre.

Barcas seneste tre kampe, mod Real Sociedad, Getafe og Girona, er alle endt med en 1-0 sejr til Xavi og hans spillere. Man skal mere end 42 år tilbage i tiden for at finde seneste tilfælde med tre 1-0 sejre i træk. Det var i april 1980 mod Atlético Madrid, Las Palmas og Athletic Club Bilbao.

For Barca handler det om øge antallet af mål og lukke kampene, så de ikke risikerer at smide point til sidst, som det var tæt på at ske mod Girona i går. Barcas næste opgave er onsdag aften, hvor de møder Betis i ligaen.



.:FORSIDE:.