Xavi: 'Nederlaget er vores egen fejl'

FCBARCELONA.DK - 14.09.22

// Xavi // Bayern München

Det var en både skuffet og vred Barca-træner der holdt pressemøde efter 2-0 nederlaget mod Bayern München. Xavi ærgrede sig over de mange brændte chancer og følte at Barca burde have vundet kampen.

'Jeg synes vi var bedre i mange aspekter. Vi var fysisk stærkere end dem og vi dominerede bolden, men vi må ikke brænde så meget. Det gør mig vred. Vi dominerede, men vi tabte. Samtidig er jeg stolt, for vi var det bedste hold, men så skal vi også vinde. Det er en hård lektion for os' indledte Xavi.

Her er hvad Xavi også sagde:

FCBSHOP art

Bayerns to mål:
'Det handler om at kæmpe og det skal man også gøre på hjønrespark og omstillinger. Det skal vi forbedre. Det første mål er vores egen fejl med opdækningen og det andet kom på en omstilling, som vi havde talt om inden kampen'.

Holdets første halvleg:
'Første halvleg var excellent. Vi skabte mange chancer og spillede med intensitet, men detaljerne gjorde at vi tabte kampen. Vi spillede godt, men brændte meget. Det er et resultat der ikke afspejler kampen'.

Hvad kan Barca lære af kampen?
'Vi skal fokusere på de positive ting. Det er et meget negativt resultat og vi skal lære af vores fejl. Der er lang vej endnu, men dette er et tilbageskridt. Nederlaget er ikke fortjent, men det er vores egen fejl'.

Blev Barca snydt for et straffespark?
'Jeg så det ikke selv, men alle siger der var straffe. Jeg spurgte dommeren i pausen, men han sagde der ikke var straffe. I sidste ende tabte vi på vores egne fejl'.