Valverde: 'En svær kamp at starte med'

FCBARCELONA.DK - 15.08.19

Ernesto Valverde har holdt pressemøde op til kampen i morgen aften mod Bilbao. Her forudser han en svær opgave og uden at sige det direkte, lagde han op til, at Messi ikke kommer i aktion.

'Det er en svær kamp at starte med, for vi kender deres styrke på San Mamés. De har haft en god forsæson og holder samme dynamik som i sidste sæson, med et højt og intenst pres. Det er en af de sværeste baner, men vi går efter at komme godt fra start. Vi ønsker at vinde ligaen for tredje gang i træk, hvilket ikke er sket i mange gang i klubbens historie' indledte Valverde.

Her er hvad han ellers kom ind på:

Bliver Messi klar?
'Vi tager ingen risici med spillerne og slet ikke med Leo. Han har stadig ikke trænet med og har heller ikke spillet. Vi må vente lidt mere, men han er inde i en god proces'.

Rygterne om Neymar?
'Jeg holder mig ude af alle disse emner. Jeg koncentrerer mig om holdet og de spillere jeg har til rådighed. Neymar er i PSG og vi må se hvad der sker. Derfor kan jeg ikke sige noget'.

Rakitic' fremtid i klubben?
'Rakitic er en vigtig spiller for os og det håber vi han bliver ved med at være. Jeg har ham med i planerne til i morgen'.

Flere forstærkninger:
'Jeg er tilfreds med det hold jeg har, men ved ikke hvad der sker. Der er 15 dage til transferviduet lukker og indtil da kan man ikke være rolig'.

Vurdering af sæsonstarten:
'Jeg ville gerne have haft en uge mere og måske en træningskamp mere. Jeg må ærligt erkende, at vores rejser har hæmmet os. Trods disse vanskeligheder er jeg tilfreds. Vores sidste kamp mod Napoli var god og det var det også mod Arsenal'.

.:FORSIDE:.