fbpx

Bliv klar til fodboldsæsonen

FCBARCELONA.DK - 01.10.18

Er du stor fodboldfan, og elsker du også selv at spille fodbold? Drømmer du om at blive lige så god som fodboldspillerne fra FC Barcelona, så kræver det hård træning, og dette er ikke kun i fodboldsæsonen.

Har man en drøm om at blive lige så god som FC Barcelona, så kræver det, at man tager sin træning seriøst året rundt. Man skal kunne alle finterne, man skal have hurtige reflekser, men det vigtigste er, at man har en god kondition. Uden en god kondition vil man ikke kunne følge med på fodboldbanen, og man vil heller ikke kunne følge med modstanderne. En god kondition får du ved at løbe, hvilket skal gøres året rundt, så du altid er klar, til når fodboldsæsonen starter. Så har du en drøm om at blive lige så god som FC Barcelona så læs med her.

For at holde ens kondition ved lige så kræver det, at man løber ofte og året rundt. Vejret i Danmark kan dog tit være meget vådt og koldt, derfor er det en god ide at investere i et løbebånd, så man altid har muligheden for at løbe. Der er dog mange forskellige løbebånd at vælge imellem, derfor er der som noget nyt blevet lavet en test af de forskellige løbebånd, så du kan finde det løbebånd, der passer perfekt til dine behov. Et løbebånd kan også være en dyr investering, men du skal se det som en investering i din drøm og ønske om at blive så god en fodboldspiller som muligt, så du måske en dag bliver en af FC Barcelonas nye fodboldspillere nu hvor Messe i en periode er skadet kan du med din nyfundne form lægge billet ind.

I den nye løbebåndstest er der blevet testet fire forskellige løbebånd. Test vinderen er Sole F85 løbebåndet, da den har mange forskellige fordele såsom støddæmpning, en sikker løbeoverflade og så kan løbebåndet desuden klappes sammen, så det ikke fylder så meget i hjemmet. Derudover kan du på displayet både se din hastighed, stigningsprocent, tid, distance, kalorieforbrug og puls. Dette er alt, hvad du faktisk behøver at vide.

Løbebåndet som er bedst til prisen, er ProForm Power 995i. Her kan du vælge imellem forskellige løbeprogrammer, så der både er noget til den erfarne løber og nybegynderen. På displayet får du desuden alle de informationer, du har brug for. Noget specielt ved dette løbebånd er den indbygget tablet. Ved hjælp af denne kan du løbe ture over alt både i Danmark og udenfor Danmark, selvom du faktisk bare står derhjemme. Dette løbebånd er et godt valg, hvis du vil have lidt ekstra funktioner i dit løbebånd.

Der findes mange andre løbebånd, og du kan læse meget mere om de forskellige løbebånd og deres test lige her. Når du har investeret i dit nye løbebånd, vil du have de bedste muligheder for at få din kondition i top og dermed blive klar til fodboldsæsonen. Det kræver jo en hel del at blive lige så god som fodboldspillerne på FC Barcelonas fodboldhold.

citybarca25 width=

FCBSHOP.dk - FC Barcelona trøjer og merchandise

FCBSHOP

fcbboksd