Video: Nyt træningstøj blev taget i brug

FCBARCELONA.DK - 21.01.19

Det var i et helt nyt outfit at spillerne i dag løb på træningsbanen i Ciutat Esportiva, dagen efter at have hentet tre vigtige point mod Levante. Ved træningen blev fokus rettet mod onsdagens pokalbrag mod Sevilla.

Det var helt nyt træningstøj i en lyseblåt design der blev taget i brug ved mandagens træning. Som altid efter en kampdag, gennemførte de spillere der var i aktion et mere skånsomt program end den øvrige trup.

Helt som ventet manglede Ousmane Dembélé ved træningen, på grund af den ankelskade han pådrog sig i søndagens opgør. Det varer et par uger inden at han kan spille igen.

Som sædvane havde Ernesto Valverde valgt at invitere en flok spillere fra B-holdet til at træne med, nemlig Iñaki Peña, Miranda, Riqui Puig og Ballou.

Ved træningen blev der fokuseret på de første forberedelser til onsdagens svære pokalkvartfinale ude mod Sevilla, hvor det handler om at skaffe et godt udgangspunkt inden returkampen en uge senere.

Holdet træner igen tirsdag kl. 18.00 og efterfølgende udtager Valverde de spillere der skal med til den andalusiske hovedstad.

Se her en video fra dagens træning:


.:FORSIDE:.