fbpx

Video: Muniesa sætter ord på chokskifte til Lyngby

FCBARCELONA.DK - 12.09.23

© Viaplay
// Marc Muniesa

Catalanske Marc Muniesa har fået sin fodboldopdragelse i Barca, men måtte opgive et gennembrud på førsteholdet. I stedet har forsvarsspilleren været vidt omkring og tog denne sommer efter overraskende skifte til danske Lyngby.

Den nu 31-årige Marc Muniesa boede som barn på det verdenskendte La Masia og spillede sig op igennem klubbens ungdomsrækker. I 2009 rykkede han op på det daværende Barca B og var flere gange inde omkring førsteholdet.

Det blev dog aldrig til et gennebrud i Barca for Muniesa, som i stedet brugte adskillige år i både Stoke City og Girona. Herefter gik turen i 2019 til Qatar, inden han denne sommer overraskede alt og alle med et skifte til danske Lyngby. Netop dette skifte satte catalaneren ord på i et interview til Viaplay.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg er nu i Lyngby på grund af træneren i klubben, Freyr. Han kender mig fra tiden i Qatar, hvor vi tilbragte halvandet år sammen. Da han kontaktede mig for to uger siden viste han en stor interesse og jeg ønskede samtidig at vende tilbage til Europa. Det her er en god mulighed for mig i en lille klub, som ønsker at vokse' sagde Muniesa.

'Det betyder intet hvor du som spiller har spillet før. Jeg kommer her med en garanti for hårdt arbejde og for at hjælpe mine holdkammerater med at spille en god sæson. Jeg har spillet fire år i Qatar og folk har måske glemt mig. Jeg har brug for tid til at tilpasse mig, men er klar til at spille når træneren ønsker det' fortsætte catalaneren.

Se hele interviewet med Marc Muniesa herunder:

.:FORSIDE:.