FCBARCELONA.DK - 22.07.23

// Sergio Busquets // Lionel Messi

Både Messi og Busquets debuterede i nat dansk tid for Inter Miami og det blev en ren drømmedebut for Barca-ikonerne. De kom på banen efter en lille time og dybt ind i overtiden sikrede Messi sejren på et fantastisk frispark.

Noget uventet startede både Leo Messi og Sergio Busquets på bænken i opgøret mod mexicanske Cruz Azul i Leagues Cup turneringen, men holdets træner, den tidligere Barca-træner Tata Martino, sendte de to spillere på banen efter en lille times spil.

Det ændrede straks kampens karakter, for mens Busquets styrede midtbanen med sit sædvanlige overblik og boldsikkerhed, dirigerede Messi amerikanernes offensive spil.

Det lignede dog længe et uafgjort resultat, da måltavlen viste 1-1 ved 90 minutter, men efter næsten fem minutters tillægstid kom forløsningen for Miami og Messi, da argentineren sendte et direkte frispark op i målhjørnet til en vigtig 2-1 ser. Det var en scoring der tydeligvis betød meget for Messi og det stopfyldte DRV PNK Stadium eksploderede i jubel og ekstase.

På lægterne sad berømtheder som David Beckham med hustruen Victoria, Le Bron James, Serena Williams og Kim Kardashian, for blot at nævne nogle af dem. De ville alle se Messi debutere og de fik en fantastisk oplevelse.