FCBARCELONA.DK - 08.09.23

// Robert Lewandowski

Robert Lewandowski var torsdag i aktion for det polske landshold i EM-kvalifikationskampen mod Færøerne. Her blev Barca-angriberen kampafgørende, da han scorede kampens to mål.

Polen var tvunget til en sejr over bundholdet fra Færøerne, hvis man ville opretholde forhåbningerne om at spille sig videre fra gruppe E i EM-kvalifikationen. Med Robert Lewandowski i angrebet havde polakkerne da heller ikke de store problemer og sad fuldstændig på spil og chancer.

Alligevel skulle man dog helt hen til det 73. minut, før Lewandowski kunne bringe Polen foran med 1-0 på et straffespark. Og 10 minutter senere scorede Barca-angriberen kampens sidste mål, da han med en følt inderside placerede bolden over i modsatte hjørne til slutresultatet 2-0.

Efter fire kampe befinder Polen sig på en tredjeplads i gruppen med seks point. Tjekkiet topper med otte point, mens Albanien indtager andenpladsen med syv point.