FCBARCELONA.DK - 12.09.23

// Joao Felix

Det portugisiske landshold udraderede mandag aften gæsterne fra Luxembourg, som blev slået med hele 9-0. João Cancelo og João Félix kom i aktion i anden halvleg, hvor sidstnævnte scorede et flot langskudsmål.

Både João Cancelo og João Félix måtte dog tage plads på bænken fra kampens start, hvor de kunne se deres holdkammerater være klasser bedre end de undertippede gæster fra Luxembourg. Efter 57 minutter var Portugal foran med 5-0 og få minutter senere blev de to Barca-spillere sendt på banen.

Her nåede João Félix at stjæle overskrifterne med en særdeles flot scoring få minutter før tid. Barca-angriberen modtog bolden på kanten af feltet, hvorfra han tog to hurtige træk ind i banen og bankede bolden op i krogen til slutresultatet 9-0.

Portugal topper EM-kvalifikationens gruppe J med 18 point efter 6 kampe. Man har 5 point ned til Slovakiet på andenpladsen.