fbpx

Video: Barca provokerer med bannere i Madrid

FCBARCELONA.DK - 01.12.22

Hvor er det mest oplagt at åbne en stor Barca-butik? I Madrid naturligvis. I forbindelse med åbningen i dag har klubben hængt flere bannere op i den spanske hovedstad, som Real Madrids fans nok finder en smule provokerende.

Barca har fået den næste officielle Barca Store i rækken og den er åbnet i ærkerivalernes by Madrid. For at reklamere for åbningen har Barca hængt kæmpe bannere op rundt omkring i byen. Her kan man f.eks. læse Raúl er Culer, Guti er Culer og Iker er Culer. Culer er som bekendt det catalanske udtryk for en passioneret Barca-fan og navnene Raúl, Guti og Iker refererer til Real Madrid legenderne Rául González, Iker Casillas og Guti, der selvfølgelig ikke er Barca-fans, men navnene er helt almindelige spanske navne og der er med garanti andre med disse navne der er fans af Barca.

Bannerne har samme enorme størrelse som dem præsident Joan Laporta hang op i Madrid, da han førte præsidentkampagne. Dengang stod der blandt andet 'Glæder mig til at møde jer igen', et budskab der var meget populært blandt Barca-fans.

Se her en video med bannerne der lige nu præger bybilledet i Madrid og billeder fra åbningen af Barca Store.

 

 

.:FORSIDE:.