FCBARCELONA.DK - 04.06.21

// Lionel Messi

I nat spillede Argentina en VM-kvalifikationskamp mod Chile og her fik Leo Messi en hovedrolle. Udover at være banens bedste spiller, stod han også for den argentinske scoring i opgøret der sluttede 1-1.

Det var en Messi i hopla man så i VM-kampen mod Chile, men marginalerne var ikke på Barca-spillerens side. Det startede ellers fint med en scoring midt i første halvleg, hvor Messi med usvigelig sikkerhed omsatte et straffespark begået mod Lautaro Martínez.

Få minutter senere måtte han dog se sin tidligere holdkammerat i Barca, Alexis Sánchez, gøre det til 1-1. En anden gammel kending fra Barca, målmand Claudio Bravo, gjorde det også svært for Messi, for keeperen tog fire forsøg fra Messi i løbet af opgøret.

I anden halvleg lykkedes Messi endelig at få bolden forbi Bravo på et direkte frispark, men her tog bolden træværket.

Mens Messi spillede en god kamp, kunne man ikke sig det samme om holdkammeraterne hos Argentina og det betød, at spillet aldrig for alvor fungerede mod det rutinerede hold fra Chile.

Argentina spiller igen natten til onsdag, dansk tid, hvor de gæster Columbia, ligeledes i VM-kvalifikationen. En uge senere starter Copa América.