fbpx
Annonce

AC: 'Glad for at score på min fødselsdag'

FCBARCELONA.DK - 11.04.24

// Andreas Christensen

Andreas Christensen blev matchvinder, da han lige efter sin indskiftning i anden halvleg headede bolden i mål på et hjørnespark. Efter opgøret var det en glad fødselar, som talte med Viaplay.

Læs danskerens udtalelser herunder og se hele interviewet øverst i artiklen:

'Jeg er utrolig glad for at score på min fødselsdag. Der var lidt fødselsdagsheld i kampen i dag, så det er altid dejligt. Det har været lidt kedeligt at holde min fødselsdag på hotelværelset, men afslutningen på dagen har været super god' sagde Andreas Christensen indledningsvis.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Jeg scorer ikke så tit og slet ikke på første touch. Jeg havde kun lige fået at vide, hvor jeg skulle være, så jeg prøvede bare at fylde mit rum ud. Jeg ved ikke hvad der skete, men lige pludselig ramte bolden mig i hovedet. Det var rart' fortsatte danskeren.

'Jeg synes egentlig, at vi gik ind til pausen med en god følelse, men kommer så ud lidt skidt og de får to kasser. Så vidste jeg godt, at det var et spørgsmål om tid før jeg skulle på banen for at bringe noget stabilitet ind'.

'Det var en god fodboldkamp og begge hold havde chancer, men som hold er vi blevet mere stabile og vi har fået mere styr på organisationen - specielt når vi angriber. Det har gjort en kæmpe forskel for os' sagde AC til slut.

Se interviewet øverst i artiklen.

.:FORSIDE:.