fbpx
Annonce

Zabaleta: 'Fodbold skylder Messi et landsholds-trofæ'

Rune Stentoft Arlbjørn - 20.10.20

© Getty Images
// Lionel Messi // Zabaleta

Forleden offentliggjorde Pablo Zabaleta, at han har stoppet fodboldkarrieren i en alder af 35 år. I et interview med den catalanske avis Sport, ser han tilbage på tiden som landsholdskammerat til Messi på det argentinske landshold.

Da Messi var på vej til et gennembrud hos Barca flyttede den to år ældre Pablo Zabaleta til Barcelona for at spille for Espanyol. De kendte allerede hinanden fra de argentinske ungdomslandshold, så det var helt naturligt at de to argentinere udviklede et godt venskab i Barcelona.

I et interview ser Zabaleta tilbage på tiden som landsholdskammerat til Lionel Messi.

'Jeg startede med at spille med Messi i ungdomsårene for Argentina. Vi vandt det hele dengang; Copa America, U20 VM og OL i Beijing, men vi har ikke haft en chance i de turneringer for de voksne spillere. Denne generation har været en af de bedste, men vi mangler en titel. Vi missede flere finaler i træk, blandt andet VM finalen, hvor vi ikke var heldige' indledte Zabaleta.

Da Zabaleta flyttede til Barcelona blev han bedre venner med Messi. 'Da jeg kom til Barcelona, så blev jeg gode venner med Messi. Siden Rijkaard tog ham op på førsteholdet har hans udvikling som fodboldspiller været brutal. Han er lederen af vores generation og han er den bedste i historien' sagde han videre.

Herefter kommenterede Zabaleta om han tror Messi bliver i Barca eller om han skifter væk. 'Jeg synes det er svært at svare på, da jeg ikke ved hvad der sker. Jeg er lidt overrasket over alt der er sket. Han har sine grunde og kun han ved hvad der sker. Hvis Messi bliver i Barca, så vil han være fuldt ud dedikeret som altid' svarede Zabaleta.

De manglende trofæer med Argentina fik også en kommentar med på vejen. 'Fodbolden skylder Messi en titel med landsholdet. Det ville være stort for Messi at slutte med et trofæ med landsholdet, men det vil ikke ændre på hvem der er den bedste. Han er stadig den bedste. Jeg vil gerne se ham vinde en titel med landsholdet' afsluttede den nu tidligere fodboldspiller.

.:FORSIDE:.