fbpx

Yamals popularitet nåede nye højder i marts

Peter Vyff - 01.04.24

 


Det har været en fantastisk sæson for Lamine Yamal, der har fået sit helt store gennembrud, både hos Barca og på landsholdet. Catalanerens popularitet er stødt stigende, og i marts nåede han endnu en flot milepæl.

Selvom sæsonen har været svær for Barca, har der trods alt været flere højdepunkter, deriblandt Lamine Yamals gennembrud på førsteholdet. Stortalentet har i en alder af 16 år taget fodboldverdenen med storm, og han har været en stor medvirkende årsag til, at holdet har fået bedre styr på spillet efter årsskiftet.

Langt de færreste havde troet, at en teenager skulle få så stor betydning for Barca, og endda også på det spanske landshold, hvor han senest gjorde sig flot bemærket mod Brasilien. Catalaneren blev klappet af banen på Santiago Bernabéu, og trådte dermed i fodsporene på ikoner som Ronaldinho og Andrés Iniesta.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Kantspilleren er hurtigt blevet en fan-favorit, og det er også til at aflæse på salget af Barca-trøjer med hans navn på ryggen. Det skriver avisen Sport, der har set på salgstallene fra marts, hvor Yamal er den spiller, der har solgt næstflest trøjer i alle Barcas butikker.

Catalaneren toppes af Robert Lewandowski, men han overstråler dermed spillere som Gavi, Pedri og Frenkie de Jong, der også er store favoritter hos fansene. Salgstallene understreger blot endnu engang, hvilken fantastisk rejse denne sæson har været for Yamal, hvis potentiale virker uendeligt.

Ledelsen har derfor også store forhåbninger til teenageren, der muligvis kan se frem til at spille med nummer 10 på ryggen til næste sæson.

yamal73F

// Lamine Yamal
.:FORSIDE:.