fbpx
Annonce

Yamal satte endnu en rekord i kampen mod Granada

FCBARCELONA.DK - 13.02.24

 


16-årige Lamine Yamal var et af de få lyspunkter hos Barca, da holdet søndag spillede 3-3 mod bundholdet fra Granada. Den unge angriber scorede to af Barcas mål og det betød endnu en rekord til samlingen.

Yamal er i gang med en nærmest eksplosiv udvikling, hvor han får masser af spilletid og samtidig leverer flotte præstationer. Det gjorde han også søndag aften, hvor han blev kåret til kampens spiller, ikke mindst på grund af de to mål han satte ind.

Artiklen fortsætter under annoncen


De to scoringer betyder samtidig historieskrivning for Yamal, for med sine 16 år og 213 dage, er han den yngste spiller, der har scoret to mål i samme kamp i La Liga. Han napper rekorden fra Ansu Fati, der var 17 år og 94 dage, da han scorede to mål i samme kamp. Til sammenligning var Messi 18 år og 219 dage, da han leverede to scoringer for første gang i ligaen. Yamal er altså to år foran verdens bedste spiller i historien.

Lamine Yamal har dermed direkte kurs mod en enestående karriere, hvor det samtidig handler om, ikke at forcere udviklingen, for det vil medføre risiko for skader, som man har set hos f.eks. Ansu Fati, der havde samme udvikling som Yamal, men som blev bremset af flere langvarige skader og endnu ikke har genfundet niveauet fra tidligere.// Lamine Yamal
.:FORSIDE:.