fbpx

Yamal blev den yngste Barca-spiller i Champions League

FCBARCELONA.DK - 20.09.23

// Lamine Yamal

Der var meget at glæde sig over i 5-0 sejren over Royal Antwerp tirsdag aften i Champions League og det blev også til en historisk rekord, da den blot 16-årige Lamie Yamal kom på banen i anden halvleg.

Lamine Yamal er rekordernes mand, for det unge talent har allerede sat rekorder som yngste Barca-debutant og det samme på det spanske landshold. I går mod Antwerp startede han på bænken og kom ind midt i anden halvleg. Det gjorde ham til den yngste Barca-spiller nogensinde i Champions League.

Artiklen fortsætter under annoncen


På det tidspunkt førte Barca allerede 5-0 og det påvirkede intensiteten i det catalanske spil. Alligevel var det tydeligt, at Lamine Yamal meget gerne ville vise sig frem, men det blev ikke den aften som han havde håbet på.

Han forsøgte at skabe noget på kanten, men det var ikke meget man så til ham. Et kvarter før tid fik han dog to kæmpe muligheder foran mål indenfor samme minut. I begge tilfælde virkede han noget ferbrilsk og tog forkerte beslutninger, så de store muligheder ikke udmøntede sig i farlige afslutninger.

Her så man, at Yamal stadig har meget at lære, hvilket er helt normalt hos en ung spiller, som netop er fyldt 16 år. Xavi er helt sikkert opmærksom på, at Yamal skal føres forsigigtig frem, så presset ikke ikke bliver for stort..:FORSIDE:.