Yamal blev både helt og skurk i kampen mod Bilbao

FCBARCELONA.DK - 25.01.24

// Lamine Yamal

Onsdagens pokalkamp mod Athletic Bilbao blev noget af en rutsjebanetur for Lamine Yamal. Den 16-årige angriber scorede først et fantastisk mål, inden han i anden halvleg misbrugte to enorme chancer inden baskerne scorede sejrsmålene.

Lamine Yamal fik onsdag aften genvalg i Xavis startopstilling efter en flot indsats i weekendens ligasejr over Real Betis. Og den blot 16-årige angriber kvitterede for tilliden, da han efter en halv times spil på egen hånd driblede ind til kanten af feltet og hamrede bolden i mål til catalansk føring på 1-2.

Artiklen fortsætter under annoncen

I anden halvleg kom Yamal dog ned på jorden igen. Først udlignede Athletic Bilbao til 2-2 få minutter efter pausen og herefter var det helt lige mellem de to mandskaber, hvilket der burde være blevet ændret på to gange i Barcas favør.

Efter 65 minutter blev Lamine Yamal sendt alene igennem på en friløber, men den unge angriber tippede bolden forbi mål. Og efter 85 minutter erobrede Yamal selv bolden og bragte sig selv igennem på en friløber, hvor han rundede målmanden og foran et helt tomt mål sendte bolden over.

Dermed endte det med at blive en sort aften for Barca og for Lamine Yamal, som havde sejren lige ved hænderne, men som så mange gange før misbrugte chancerne og i stedet led et nederlag.