fbpx

Lamine Yamal: 'Messi er skyld i min passion'

Peter Vyff - 07.12.23

// Lamine Yamal

Lamine Yamal blev i går belønnet med prisen The Youngest, efter at være den yngste nominerede spiller til Golden Boy-trofæet nogensinde. Stortalentet deltog efterfølgende i et interview, hvor han hyldede Lionel Messi.

Det har været et fænomenalt år for Lamine Yamal, der har fået sig noget af en kometkarriere hos Barca. Catalaneren har i en alder af blot 16 år, allerede fået debut på førsteholdet og Spaniens landshold, hvor kantspilleren tydeligt har bevist at han er en spiller for fremtiden.

Stortalentet blev derfor også helt fortjent nomineret til prisen som dette års Golden Boy, der dog i suveræn stil blev vundet af Jude Bellingham fra Real Madrid. Yamal fik dog istedet overrakt trofæet som The Youngest, der markerer at han er den yngste nogensinde til at opnå en nominering til hovedprisen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Landsholdsspilleren fik dermed en flot titel med sig, selvom det ikke lykkedes at gå i fodsporene på Pedri og Gavi, der har vundet de to foregående år. Catalaneren fik dog ikke tildelt titlen personligt, eftersom han blev hjemme fra gårsdagens fodboldgalla i Italien.

Balde deltog i stedet i et interview med mediet Tuttosport, som står for kåringen, hvor han forsikrede om at han nok skal vinde Golden Boy-trofæet på et tidspunkt: 'Jeg ville elsker at vinde Golden Boy. Det er jeg også sikker på at jeg kommer til i fremtiden, det lover jeg' hævdede Yamal dristigt.

Kantspilleren blev efterfølgende spurgt til, hvem hans idol er, og ikke overraskende faldt svaret her på en vis argentiner: 'Messi er mit helt store idol, og jeg har aldrig set op til andre end ham. Messi er skyld i min passion for fodbold' sagde teenageren.

Til sidst erklærede Yamal sin kærlighed til Barca, der har vist ham stor tillid i så ung en alder: 'Catalonien er mit hjem, og jeg har altid været Barca-fan. Det er det eneste hold i verden for mig' afsluttede stortalentet..:FORSIDE:.