fbpx
Annonce

Xavi: 'Vi trak den sværest mulige modstander'

FCBARCELONA.DK - 07.11.22

// Xavi // Almeria

Xavi har holdt pressemøde forud for kampen i morgen aften ude mod Osasuna. Her kommenterede Barca-træneren også lodtrækningen i Europa League, hvor holdet møder Manchester United med Cristiano Ronaldo.

'Lodtrækningen har endnu en gang givet os den sværeste modstander. Det er på papireret den sværeste modstander vi kunne trække. United er vokset meget efter ankomsten af Ten Haag og de har rigtige gode spillere. Vi kunne ikke have trukket en værre modstander' indledte Xavi om Europa League lodtrækningen tidligere på dagen.

'Spillerne bliver kun mere motiveret af, at møde en på papiret stærk modstander. Vi tager det som en udfordring og går efter det' fortsatte han.

Her er hvad Xavi ellers udtalte:

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Om kampen mod Osasuna:
'Det er en svær og intens modstander. De ligger nummer 5 og er meget svære at slå på egen bane, men vi kommer med god form og en god dynamik. Vi vil have de tre point og slutte godt af inden VM'.

Vurderingen af holdets udvikling denne sæson:
'Samlet set er det positivt, for vi har fået en identitet. Vi har en klar model vi spiller efter og vi har set holdet udvikle sig meget siden november sidste år. Vi gør det godt i ligaen, men i sidste ende er det resultaterne der afgør det, så vi må se. Jeg vil dog gerne tænke, at vi er på rette vej'.

Får Gerard Piqué spilletid mod Osasuna?
'Han er disponibel og vi må se'.

Kan Barca vinde Europa League:
'Det er en udfordring, for klubben har aldrig vundet denne titel, så vi går efter det. Det er det eneste vi kan gøre'.

Kommer Araujo med til VM?
'Det kommer an på hvordan han har det. Det er ham der bestemmer. Det handler om at tale med lægerne og blive enige'.

Xavi møder igen Cristiano Ronaldo:
'United er et godt hold, ikke bare på grund af Cristiano. Det er en historisk klub der har brug for at vinde. Jeg synes han er en fantastisk spiller, der har skabt en epoke i fodboldens verden. Han kan stadig gøre en forskel'.

Oplevelsen af at være Barca-træner:
'Det er ikke let at være træner for Barcelona, men jeg synes selv jeg klare det fint. Jeg vidste hvor svær en udfordring det ville være og jeg kendte klubbens situation. Det er en af de klubver hvor der er mest støj i omgivelserne, men jeg ser positivt på det. Denne sæson er det målet at vinde titler og få succes. Sidste sæson handlede det om at skabe orden og redde sæsonen'.



.:FORSIDE:.