fbpx

Xavi: 'Vi tester Ter Stegen i morgen og så må vi se'

FCBARCELONA.DK - 27.11.23

// Xavi // Porto

Xavi har holdt pressemøde forud for kampen i morgen aften mod Porto. Her fortalte han, at truppen noget atypisk først udtages på selve kampdagen. Det skyldes at han vil give Ter Stegen en chance for at blive klarmeldt.

'I morgen tester vi Marc og så vi må vi se, hvordan han har det. Han har ikke trænet med og vi skal se, om han er 100% klar' lød det fra Xavi omkring den rygskadede Marc-André ter Stegen.

Her er hvad Xavi også sagde:

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


En vurdering af Porto:
'Det er et hold der arbejder hårdt taktisk og som ved hvad de vil. De presser højt og er aggessive. Det er en modstander på et højt niveau, så det er en vigtig test for os. Vi møder en stærk modstander'.

De spillemæssige problemer:
'Tingene er ikke lykkes for os på det seneste som vi ønsker. Kampen på Vallecas kunne være vundet (mod Rayo, red.), men vi mangler kontinuitet i vores spil'.

Opbakning fra klubben:
'Jeg føler mig bakket op på alle måder. Jeg taler dagligt med præsidenten og med Deco. Vi har et venskab og de tror på projektet og på hvordan vi arbejder. Der er fuld tillid'.

Årsagen til problemerne:
'Vi har fejlet når gælder det mentale, intensiteten og det høje pres, men jeg tror fuldt ud på, at vi kommer til at spille godt igen. Hvis jeg ikke troede på det, ville jeg ikke være her'.

Videre deltagelse i Champions League:
'Vi afhænger af os selv i Champions League. Vi kan kvalificere os allerede i femte kamp. Derfor står der meget på spil og kampen i morgen er vital. Vi skal gøre det bedste vi kan'.

Tilhængernes betydning:
'Det er afgørende at tilhængerne møder frem. Vi har haft det svært nogle år og tilhængerne bør bakke os op. Det er vigtigt at de står ved holdets side'..:FORSIDE:.