fbpx
Annonce

Xavi: 'Vi spillede en solid kamp'

FCBARCELONA.DK - 19.01.24

 


På sit pressemøde efter sejren over Unionistas erkendte Xavi, at det havde været en svær aften for hans spillere. Han glædede sig samtidig over, at det lykkedes for dem at komme tilbage og vinde pokalkampen.

'Jeg synes vi i perioder spillede rigtig godt, mens vi i andre bør vi kunne spille bedre. Nogle gange bliver jeg frustreret, når vi ikke gør tingene korrekt. I dag lavede vi fejl fordi der manglede aggressivitet, men vi kom tilbage' indledte han.

'Vi skal skabe mere og forstå situationerne bedre. Vi har nogle meget unge spillere, men sejren i dag styrker vores moral og vores selvtillid. Vi har forbedret os, men der er stadig ting der kan forbedres. Overordnet set gjorde vi det dog godt, specielt i anden halvleg' fortsatte han.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her er hvad Xavi også sagde:

Indtrykket af Unionistas:
'Vi skal ønske Unionistas tillykke, for de udførte et ekstraordinært arbejde. De scorede et klassemål og vi havde det svært. De lukkede rigtig godt af med med aggressivt forsvarsspil. Gode hold som Sporting og Villarreal har tabt her'.

Koundé scorede på langskud:
'Når et forsvar står så lavt, skal spillere som Frenkie, Pedri, Gündogan eller Romeu skyde. Det er noget vi skal gøre bedre. I dag spillede vi en solid kamp og Koundé scorede et klassemål, men vi skal staidg tage et skridt frem'.

Balde scorede et mål:
'Det glæder mig meget. Han har et enormt potentiale der skal forløses. Han leverer ikke altid til topkarakter, men sådan er fodbold'.

Vitor Roque spillede kun 10 minutter:
'Han har haft lidt der generede ham, men det er ikke en skade. Han kommer langsomt med. Han kommer til at bidrage med meget'.



// Xavi // Unionistas de Salamanca
.:FORSIDE:.