fbpx

Xavi: 'Vi har ikke vundet ligaen endnu'

FCBARCELONA.DK - 09.04.23

// Xavi // Girona

Xavi har holdt pressemøde forud for mandagens kamp mod Girona, hvor Barca med en sejr vil komme 15 point foran Real Madrid. Han understregede vigtigheden af, at man ikke allerede nu tager et mesterskab for givet.

'Kampen mod Girona var vigtig allerede inden Madrids kamp mod Villarreal, men nu kan vi øge forspringet til 15 point. Med det forspring må vi ikke fejle, for vi har spillet en ekstraordinær god liga og vi ønsker at vinde mesterskabet. Madrids nederlag giver os en god margen med 10 runder tilbage. Girona er en svær modstander, men vi spiller på hjemmebane og det motiverer os' indledte Barca-træneren.

Her er hvad Xavi også sagde:

Artiklen fortsætter under annoncen


Humøret i truppen efter nedturen i El Clásico:
'Vi må komme videre og stå sammen om at vinde ligaen, der er den mest retfærdige turnering. Vi er fuldt centreret om de 11 kampe der mangler. Vi står med en stor mulighed i morgen efter Real Madrids nederlag'.

Vil 15 points forspring være afgørende:
'Vi har ikke vundet ligaen endnu. Hvis vi stiller os tilfredse nu, vinder vi den ikke. Kampen i morgen er meget vigtig, for vi skal genfinde de gode følelser og være mere effektive end forleden. Der er ting der skal forbedres'.

Abdes fremtid i Barca:
'Han udnytter at være lejet ud og gør en forskel. Han er professionel og spiller rigtig godt. Sådan skal det være i alle kampe her hos os. Vi må se hvad der sker og vi skal vurdere hvad vi gør'.

En vurdering af sæsonen indtil nu:
'Vi har vundet supercuppen og ligger godt til i ligaen. I Europa har vi ikke gjort det godt. Først når vi har spillet to eller tre år, er vi ikke længere i konstruktionsfasen, men vi har vundet en titel og er på vej til en mere'.

Værdien af at vinde mesterskabet:
'Vi ser på hvor vi kommer fra og hvor vi er nu. Hvis vi vinder ligaen, vil det være en rigtig god sæson mod et Real Madrid, der er regerende mestre og Champions League vindere. Det vil betyde meget'.

Sergio Busquets' fremtid i Barca:
'Vi må se når sæsonen slutter. Han er stadig meget vigtig for os. Jeg ønsker at han fortsætter, men jeg forstår hans overvejelser. Hvis alt går godt, kan han slutte af med en titel. Jeg tvivlede selv på det samme da jeg rejste, efter at have vundet tre titler. Jeg forstår ham, men vil insistere på, at han fortsætter'.

Pedris og Dembélés tilstand:
'Deres fornemmelser er ikke gode og vi tager ingen risici'.

Undervurderes det at vinde La Liga?
'At vinde den ville være det vildeste, men Barca har vundet Champions League fem gange, så kravene er store til os. Man undervurderer det at vinde ligaen, men for os er det noget ekstraordinært'..:FORSIDE:.