fbpx

Xavi: 'Vi er meget begejstrede for Félix og Cancelo'

FCBARCELONA.DK - 22.09.23

// Xavi // Celta

Xavi Hernández holdt fredag eftermiddag pressemøde forud for lørdagens ligakamp mod Celta de Vigo og her storroste catalaneren Joao Félix og Joao Cancelo. Derudover bekræftede Xavi, at hans forlængelse er på plads.

Læs Xavis udtalelser her:

Kampen mod Celta:
'Vi går ind til denne kamp i god form og i en god periode. Foran os står Celta de Vigo, som indtil videre har fået færre point end hvad de har fortjent. Vi har de seneste år haft problemer i kampene mod dem og jeg er slet ikke i tvivl om, at det også bliver svært i mogen'.

Kontraktforlængelse:
'Min forlængelse med Barca har været på plads i flere dage og inden længe vil den blive offentliggjort. Jeg er selvfølgelig meget glad for forlængelsen, men lad os tale mere om det når det er blevet offentliggjort'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Truppen:
'I denne sæson har vi hævet niveauet hos vores spillere. At have spillere som Gündogan og Cancelo er en stor fordel i forhold til sidste sæson, og derudover har de andre spillere forbedret sig meget. Det er tydeligt, at vi har et bedre hold'.

Joao Félix:
'Han har tilpasset sig virkelig godt og hurtigt. Han er god til at finde pladsen mellem modstandernes linjer og kan i nogle perioder spille perfekt som midtbanespiller. Han er en stor gevinst for Lewandowski, men også for hele holdet'.

Félix og Cancelo til næste sæson:
'Det er stadig alt for tidligt at tale om. Vi må se hvad der kommer til at ske og der kommer helt sikkert til at blive skrevet en masse om det. Vi er meget begejstrede for den start, som de begge har fået i klubben. De er begge meget tilfredse og nyder at spille i Barca. Jeg håber, at de fortsætter deres nuværende form'.

Christensen:
'Det er rigtigt, at han havde lidt problemer i starten af sæsonen og derfor valgte vi at spare ham lidt. Nu er han dog på toppen igen og han er en meget vigtig spiller for mig'.

Pedri:
'Pedri er stadigvæk i gang med sin genoptræning. Han har det godt og arbejder voldsomt hårdt for at blive klar igen. Vi tager det roligt med ham og han er først tilbage når han er 100% klar'.

.:FORSIDE:.