Xavi: 'Vi er de rigtige vindere af kampen'

FCBARCELONA.DK - 05.01.24

Xavi var godt tilfreds, da han udtalte sig efter 1-2 sejren over Las Palmas. Han erkendte, at holdet ikke havde spillet nogen god første halvleg, men han glædede sig over holdets indstilling og følte sejren var fortjent.

'Jeg er meget tilfreds når det gælder spillet og indstillingen var god. Spillet kørte ikke i første halvleg, hvor det måske var den sidste pasning der manglede. Vi viste mod i dag og jeg tager glad hjem. Vi er de rigtige vindere' indledte han.

'Vi ville finde rummene ved at spille bolde i dybden. Det havde vi trænet på den seneste uge. Det havde vi svært ved i første halvleg, hvor vi kunne se rummene, men vi forhastede os. Vi var gode i anden halvleg og jeg synes det er en fortjent sejr' sagde han videre.

Her er hvad Xavi også svarede på:

Hvad sagde Xavi til spillerne i pausen:
'Det var en meget kort tale. Jeg sagde at det handlede om timing og diagonale afleveringer, for det lagde kampen op til. Jeg sagde til spillerne, at vi ville vinde kampen med 1-3'.

Kan Barca stadig vinde ligaen?
'Selvfølgelig kan vi det. Har du set de andre kampe i ligaen? De andre hold har også svært ved at vinde. Real Madrid vandt 1-0 på et sent mål og Girona scorede i overtiden. Som regerende mestre har vi altid en mulighed. Det skal man respektere'.

Endnu kamp hvor Barca kom bagud:
'Vi lukkede et mål ind da vi var upræcise i forsvaret, men ingen før os er kommet tilbage mod Las Palmas, efter at have været bagud'.

Holdets spil:
'Jeg synes vi spillede meget bedre end i første halvleg mod Almería, men det er forskellige kampe. Jeg synes spillerne forstod det i anden halvleg, hvor vi gav alt og gik efter sejren'.

Cancelos skade:
'Det er hans knæ det gik ud over. Som udgangspunkt ser det ikke alvorligt ud, men vi skal have ham undersøgt'.

Vitor Roques debut:
'Vitor kommer til at give os meget. Han går mere i dybden og derfor blev han skiftet ind i dag'.

Udskiftningen af Lewandowski:
'Der er stor konkurrence i front og alle skal forstå, at der kommer minutter til alle'.