fbpx

Xavi uden fire af sine bærende spillere mod Granada

FCBARCELONA.DK - 06.10.23

// Granada

Der går efterhånden næsten ikke en kamp, uden Barca må se en spiller forlade banen med en skade. I fredags var det Raphinha det gik ud over og onsdag blev Lewandowski skadet. Det svækker holdet massivt til på søndag.

Skader er en del af fodbold og derfor hjælper det ikke at beklage sig for meget når de kommer, men når man i forvejen står med en smal trup og hele fire nøglespillere er ude på samme tid, begynder det at gøre rigtig ondt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Pedri har siddet ude længe med sin lårskade, mens Frenkie de Jong pådrog sig en ankelskade for et par uger siden. Begge spillere vil normalt være en del af Xavis stærkeste opstilling og fraværet har tydeligvis svækket midtbanen.

For en uge siden blev Raphinha lårskadet og onsdag var det så Lewandowski det gik ud over, da han blev udsat for en så grov tackling i opgøret mod Porto, så han måtte udgå med en forstuvet ankel. Dermed er også den catalanske offensiv kraftigt svækket.

Pedri har gjort store fremskridt på det seneste og ventes klar som den første. Det bliver dog næppe mod Granada på søndag, for spanieren har endnu ikke deltaget ved træningen efter sin skade. Da der venter en landskampspause efter søndagens kamp, vil det ikke være klogt at sende ham i aktion allerede nu, for to ugers skånsom genoptræning mere vil være bedre for ham.

Dermed står Xavi med en meget smal førsteholdstrup på blot 15 spillere til søndagens udekamp i Granada, uden fire af de mest vigtige spillere. Derfor kommer landskampspausen måske på et godt tidspunkt for holdet, for så går de skadede spillere glip af færre kampe..:FORSIDE:.