fbpx

Xavi tager ingen chancer med Ronald Araujo

FCBARCELONA.DK - 15.05.22

// Ronald Araujo

Ronald Araujo er ikke med i truppen til aftenens udekamp mod Getafe. Han ønskede ellers selv at spille, men i samråd med holdets lægestab, har Xavi valgt at se bort fra forsvarsspilleren.

Barca er i forvejen hårdt ramt af afbud i defensiven til aftenens kamp i Madrid, så i det lys kunne det nok friste Xavi at udtage Araujo, især når spilleren fra Uruguay selv pressede på for at komme med.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Araujo blev som bekendt kørt på hospitalet i tirsdagens kamp mod Celta efter et sammenstød. Efterfølgende lød diagnosen på en hjernerystelse, uden at Araujo på noget tidspunkt have været bevidstløs. Det fortalte Xavi på sit pressemøde i går.

Araujo var tilbage på træningsbanen i går og her følte han sig klar til søndagens opgave. Alligevel valgte Xavi altså at se bort fra ham, da truppen skulle udtages søndag morgen.

I en officiel udmelding i formiddags siger klubben, at det er af forsigtighedshensyn, at Araujo ikke er udtaget. Dermed må forsvarsspilleren vente til på søndag med at spille igen, når Barca tager imod Villarreal i sæsonens sidste kamp.

.:FORSIDE:.