fbpx
Annonce

Xavi Simons kan vende tilbage næste sommer

Rune Stentoft Arlbjørn - 06.10.21

// Xavi Simons

Xavi Simons forlod Barca for to år siden på en fri transfer til fordel for Paris Saint-Germain, men til sommer udløber hans kontrakt med den franske klub. Her kan den hollandske midtbanespiller måske vende tilbage til Barca.

Det stod nærmest skrevet i kortene, at Xavi Simons skulle slå igennem i Barca. Opkaldt efter Xavi Hernández udviklede hollænderen sig til en af de mest lovende spillere i La Masia, men i 2019 ville han ikke forlænge med catalanerne og skiftede i stedet til PSG på en fri transfer.

I PSG er det imidlertid ikke gået stortalentets vej endnu, selvom han har fået debut for førsteholdet. Den nu 18-årige midtbanespiller var en del af sæsonopstarten med førsteholdet hos PSG i sommer, men så hentede franskmændene både Wijnaldum og Messi til klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det har betydet, at Xavi Simons er blevet sendt tilbage til U19-holdet. Han har kun været i kamptruppen for PSG en gang i denne sæson til den første kamp mod Lille. Med den stjernespækkede PSG-trup kan det dermed blive svært for Xavi Simons at slå igennem i Paris.

I sommeren 2022 udløber kontrakten med PSG, så kommer han ikke til at være en del af førsteholdet noget mere i den kommende tid kan han overveje at forlade den franske klub ved kontraktudløb. Her kan en retur tilbage til Barca måske komme på tale.

.:FORSIDE:.