fbpx

Xavi overvejer Eric García på den defensive midtbane

Anders Lang Jensen - 30.03.23

© Getty Images
// Eric Garcia

Eric García står lige nu i en vanskelig situation rent konkurrencemæssigt i Barca, hvor catalaneren har langt til spilletid i forsvaret. Trænerstaben forsøger sig dog med at teste Eric García på midtbanen i træning for tiden, meldes det.

Barca-ledelsen arbejder med flere mulige spillere udefra for at finde en langsigtet erstatning for Sergio Busquets på den defensive midtbane. Økonomien gør dog, at det ligner en umulighed at købe en dyr forstærkning ind til sommer, og nye alternativer bliver derfor testet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge journalisten Albert Rogé bliver Eric García lige nu testet af på den kontrollerende midtbaneposition af Xavi på træningsbanen. I Barca ser man nemlig godt, at Garcías tekniske kvaliteter kan gøre ham aktuel på den defensive midtbane.

Det er ikke usandsynligt, at Eric García kan få en rolle på midtbanen i en kommende ligakamp for at Xavi kan teste García af på positionen. Med en aldrende Sergio Busquets kan Eric García måske se frem til lidt mere spilletid dog på en ny position, da konkurrencen i forsvaret er enorm.

Eric García vil give et mere defensivt udtryk til den defensive midtbane, og dermed vil det skabe et potentielt vigtigt alternativ rent taktisk, når Sergio Busquets ikke er til rådighed, og det eksempelvis ellers vil være Frenkie de Jong, som vil rykke et skridt ned på midtbanen.

garcia15

.:FORSIDE:.