fbpx
Annonce

Xavi om Barca-rygter: 'Jeg ved ingenting'

FCBARCELONA.DK - 19.05.21

// Xavi


Xavi Hernández kom mandag hjem til Barcelona for at holde ferie efter sæsonen med Al Sadd og her blev han mødt af mange pressefolk i lufthavnen. Det var dog ikke meget han ville sige om rygterne om trænerjobbet i Barca.

Xavi havde tydeligvis ikke lyst til at tale med pressen ved ankomsten til Barcelona mandag aften og det kan man måske godt forstå. Næsten lige meget hvad han kunne sige om det mulige trænerjob i Barcelona, ville det skabe overskrifter.

Derfor var dette den eneste kommentar der kom fra ham: 'Jeg ved ingenting. Jeg er hjemme for at holde ferie', hvorefter han hastede ud i en bil med familien.

Xavi er klog og erfaren nok til at holde kortene tæt på kroppen, for han ved udemærket, at Ronald Koeman har kontrakt for næste sæson også, så i respekt for sin trænerkollega, gør Xavi klogt i at holde lav profil.

Det ændrer dog ikke på, at Xavi kunne have benyttet lejligheden til at afvise alle rygter ved at henvise til sin nylige forlængelse med Al Sadd, men det gjorde han altså ikke.

Derfor hænger det stadig i luften hvad præsident Joan Laporta vælger at gøre når sæsonen, for Barcas vedkommende, er færdigspillet på lørdag. Her skal Barca-præsidenten mødes med Koeman for at tale om fremtiden og her kan reelt alt ske, og det kan bringe Xavi i spil.

.:FORSIDE:.