fbpx

Xavi: 'Nu bliver det meget svært at vinde ligaen'

FCBARCELONA.DK - 12.02.24

 


Xavi hang noget med hovedet, da han mødte pressen efter 3-3 kampen mod Granada. Han var skuffet over, at holdet lukkede tre mål ind og han erkendte, at det bliver meget svært at genvinde mesterskabet.

'Vi mistede to point, hvor vi havde muligheden for mindske afstanden. Granada spillede en intelligent kamp, hvor de pressede os godt og vandt dueller. Vi må ønske Granada tillykke med deres taktik' indledte Xavi.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Vi have mange muligheder for at komme tilbage og hvis vi var kommet på 2-0, som vi havde klare chancer til, ville kampen være forløbet anderledes. Vi begik nogle fejl som vi ikke må begå, hvor forsvaret forærer mål væk. Det er sket for meget denne sæson' fortsatte han.

'I dag tog vi et skridt tilbage når det gælder defensiven, hvor der bliver begået fejl, som jeg ikke kan forklare' sagde han videre.

Her er hvad Xavi også udtalte:

Kan Barca stadig vinde ligaen?
'Det bliver meget svært, især efter resultatet i dag. Det er en stor afstand, men ikke umulig og vi kaster ikke håndklædet i ringen. Vi fejlede mod Villarreal og det gjorde vi også i dag. Holdet viste mod og motivation, men det var ikke nok. Det er ærgerligt, for det var en god mulighed for os, men nu er det kun blevet sværere'.

Problemerne i forsvaret:
'Vi har lukket alt for mange mål ind på grund af defensive fejl. Fejlene i defensiven tager livet af os. Vi skal forbedre os meget i defensiven og vi har arbejdet på de defensive aspekter hele ugen'.

Hvorfor spillede Ronald Araujo ikke?
'Han har det fint og er ikke skadet, men vi gav ham en pause, fordi han har spillet mange kampe og mange minutter'.

Har Xavi talt med præsident Laporta efter kampen?
'Ja, han sagde, at dette vil tage lang tid og han var selvfølgelig skuffet, som vi alle er, for det var en hjemmekamp som vi burde havde vundet, for at holde os med i ligaen'.// Xavi // Granada
.:FORSIDE:.