fbpx
Annonce

Xavi meldes klar til at forlænge med Marcos Alonso

FCBARCELONA.DK - 22.01.23

// Marcos Alonso

Marcos Alonso kom til Barca i sommer på fri transfer og tegnede en 1-årig kontrakt. Nu er der meldinger om, at Xavi har bedt klubbens sportslige ledelse om at indlede forhandlinger om en forlængelse af samarbejdet.

Alonso gjorde en stor indsats for at komme til Barca, for hans lønkrav lå markant under det som han modtog i Chelsea. Samtidig accepterede han en kort kontrakt på blot ét år, fordi han kendte til klubbens svære økonomiske situation.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her cirka et halvt år senere er indtrykket af Alonso positivt og Xavi er tydeligvis meget tilfreds med spanierens præstationer, både på og udenfor banen. Alonso er venstre back og har gjort det godt de få gange han har spillet positionen, men det er mest som afløser i det centrale forsvar, at Marcos Alonso har markeret sig. Her har man se den 32-årige spillers erfaring folde sig ud med solide præstationer.

Samtidig accepterer Alonso sin rolle som reserve og kræver ikke at spille mange kampe. Samtidig er han en stor støtte for de unge i truppen, ikke mindst Alejandro Balde, der er truppens yngste venstre back med sine 19 år.

Alonso har således budt på rigtig mange gode ting i den første halvdel af sæsonen og det er årsagen til, at Xavi gerne ser ham forlænge sin kontrakt med yderligere et eller to år.



.:FORSIDE:.