fbpx
Annonce

Xavi: 'Jeg er ikke tilfreds med vores spil'

FCBARCELONA.DK - 11.05.22

// Xavi // Celta

Xavi var hudløs ærlig da han mødte pressen efter 3-1 sejren over Celta. Han erkendte uden problemer at spillet ikke havde været godt nok, men han glædede sig over resultatet og de gode meldinger om Araujo.

'Det er tre vigtige point, men måske vi ikke fortjente at vinde så stort. Vi spillede ikke godt, specielt ikke i første halvleg. Vi skal kunne spille bedre og være mere tålmodige og dominere bedre. Det blev nemmere efter deres udvisning, men mod elleve var det svært, men vi var effektive og vi kæmper for at slutte toer' indledte Xavi.

Her er hvad han ellers sagde:

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Problemerne med spillet:
'Vi følte os ikke på noget tidspunkt til rette på banen. Vi forsøgte at spille 3-4-3, fordi Celta har mange mand på midten, men det gik ikke godt. Derefter ændrede vi system og sendte en midtbanespiller ind, men vi fortsatte med at miste mange bolde. Vi mangler orden og kontrol, så jeg er ikke tilfreds med spillet, men med resultatet'.

Årsagen til problemerne:
'Vi havde vigtige fravær i Piqué, Pedri og Busquets og det er noget man kan mærke, men vi er stadig med fremme'.

Dembélés to oplæg:
'Han gør en forskel, for fodbold handler ikke kun om at score mål. Han skaber nærmest selv 1-0 målet og derefter lægger han op til Auba. Han gjorde forskellen da holdet havde det sværest. Han er en speciel spiller'.

Araujos uheld:
'Vi blev først forskrækket, men lægen sagde, at han var ved bevidsthed og havde det fint. Han tilbringer natten på hospitalet for en sikkerheds skyld. Vi frygtede først noget alvorligt, men han er uden for fare. I morgen håber vi han kommer hjem. Det blev ved forskrækkelsen'.

Motivationen i at bliver to'er?
'Hvis vi beholder andenpladsen, kan vi spille om en ekstra titel næsten sæson. Der er også det økonomiske aspekt, så motivationen er til stede. I dag var vi ikke gode, men vi vandt'.

Haalands sandsynlige skifte til City:
'Jeg ønsker ham det bedste. Barcelona kan ikke konkurrere på dette økonomiske niveau. Det er ganske enkelt umuligt med disse tal'.

.:FORSIDE:.