fbpx

Xavi: 'Jeg er i Barca for at vinde titler'

FCBARCELONA.DK - 11.01.23

// Xavi // Supercup // Real Betis

Xavi har holdt pressemøde i forbindelse holdes deltagelse i den spanske Supercup, hvor de møder Real Betis i morgen aften. Her lagde han ikke skjul på, at det vil betyde meget for ham og spillerne, at vinde trofæet.

For at vinde supercuppen skal Barca først besejre Betis i den ene semifinale og dernæst vinde søndagens finale, hvor enten Real Madrid eller Valencia venter. Disse to hold spiller semifinale i aften.

'Jeg glæder mig rigtig meget. Jeg er i Barca for at vinde titler og hvis vi ikke gør det, så myrder i mig' indledte han med et smil henvendt til den spanske og catalanske presse, der er rigt repræsenteret i Saudi Arabien, hvor supercuppen spilles.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her er hvad Xavi også udtalte:

Betydningen af en titel her i januar:
'Det vil styrke os hvis vi vinder og skulle vi tabe, vil det være en skuffelse. Vi kommer for at yde det maksimale og så må vi se hvor langt det rækker. Vi kommer på et godt tidspunkt, men vi må se hvordan det går'.

Problematisk at der spilles i Saudi Arabien:
'Vi er professionelle og det handler også om forretning. Vi kommer hertil for spansk fodbolds bedste. Det er en ære at være her. Jeg var her mange gange med Al Sadd'.

Hvem foretrækker Xavi i en eventuel finale?
'Jeg ønsker at komme videre til finalen, men er ligeglad med hvem vi møder. Det bedste hold må gå videre. Vi gør selv vores bedste og modstanderen betyder ingenting'.

Er Barca favorit mod Betis?
'Så ser jeg det ikke. Vi er inde i en god periode, men det er noget vi skal vise på banen'.

En vurdering af Betis:
'Det er en rival der behandler bolden rigtig godt. De har en meget offensiv træner. Teknisk set er det en stærk modstander, med en stærk central midtbane. Det er et komplet hold og vi kommer på hårdt arbejde, for de er svære at møde'.

Memphis' fremtid:
'Vi ved ingenting. Jeg har tidligere sagt, at jeg vil være tilfreds, hvis der ikke ændres på holdet. Så vidt jeg ved, er der intet nyt. Jeg er tilfreds med min trup'..:FORSIDE:.