fbpx
Annonce

Xavi har ikke mange spillere til rådighed mod Celta

FCBARCELONA.DK - 03.06.23

// Celta

Når cheftræner Xavi Hernández senere i dag udtager sin trup til sæsonens sidste ligakamp, bliver det nok den mindste trup denne sæson. Omstændighederne gør, at han mangler en del spillere og ikke kan trække på Barca Atlétic.

Det er langt fra optimale vilkår for Xavi, når han skal udtage sin trup til søndagens kamp mod Celta Vigo. Hele fem spillere mangler og da Barca Atlétic spiller sin første oprykningskamp mod Real Madrid Castilla i aften, virker det ikke sandsynligt, at der kommer spillere med fra andetholdet mod Celta.

Artiklen fortsætter under annoncen


Pedri, Araujo og Balde er alle skadet. Ingen af dem deltog ved fredagens træning og derfor er det ikke sandsynligt at de udtages. Der er måske en lille mulighed med Araujo, men der tages næppe chancer i en betydningsløs kamp som den mod Celta.

Samtidig ligger det fast, at hverken Sergio Busquets eller Jordi Alba tager med til søndagens kamp. Det bekræftede Xavi forleden og der er da også holdt afskedsceremonier for de to klubikoner, der dermed har spillet deres sidste kamp i Barca-trøjen.

Dermed har Xavi kun følgende 16 spillere til sin rådighed: Ter Stegen, Peña, Koundé, Christensen, García, Alonso, De Jong, Kessié, Torre, Sergi Roberto, Gavi, Dembélé, Raphinha, Lewamdowski, Fati og Torres.

Xavi har muligheden for at trække på ynglingeholdet Juvenil A, så måske der kommer et par ukendte navne i truppen.



.:FORSIDE:.