fbpx

Xavi har gode vilkår op til La Ligas genstart

FCBARCELONA.DK - 11.12.22

// Xavi

topbar222

Om små tre uger spiller Barca sin første kamp efter den lange VM-pause og her Xavi får gode vilkår i sine forberedelser. 15 ud af holdets 17 VM-spillere er sendt hjem og det øger mulighederne for at trimme holdet.

VM i Qatar har præget fodboldverden de seneste uger, men det varer ikke længe, før det igen er klubfodbolden der tager fokus. Barca skal i aktion på årets sidste dag, hvor det er lokalrivalerne fra Espanyol der lægger vejen forbi Spotify Camp Nou.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca har kun to spillere tilbage ved VM i Qatar, hvor man er nået til semifinalerne. Ousmane Dembélé og Jules Koundé er begge stamspillere hos Frankrig, der er storfavorit mod VM's sensation fra Marokko. Her ligner det en finaleplads til Dembélé og Koundé.

Finalen spilles den 18. december og herefter får de to spillere fri en uge, så det bliver først efter jul at de er tilbage. Dermed er der kun få dage for dem til at forberede kampen mod Espanyol. Taber Frankrig i semifinalen, skal holdet ud i bronzekamp den 17. december.

Derimod har Xavi snart alle sine øvrige spillere tilbage ved træningen. De første VM-spillere returnerer i morgen mandag, mens de øvrige kommer til i løbet af den kommende uge. Dermed står Xavi i den situation, at han har to uger til at forberede La Ligas genstart, hvor det kun er Koundé og Dembélé der mangler.

Dertil kommer at Sergi Roberto er meldt klar fra sin skulderskade og at Ronald Araujo snart ventes klar efter sin lårskade.

Det er derved tæt på optimale forhold for Barcas træner, når han skal have sit hold op i omdrejninger igen, efter næsten to måneder uden klubkampe..:FORSIDE:.