fbpx

Xavi har brug for en reaktion fra spillerne

FCBARCELONA.DK - 28.11.23

// Porto

Det har ikke fungeret længe for Barca og det er tydeligt for alle, at Xavi har svært ved at få sine idéer til at fungere. I aften har Barca-træneren brug for at se en reaktion fra sine spillere, for kampen mod Porto er uhyre vigtig.

Det har været opad bakke i mere end to måneder for Barcas vedkommende. De er kommet bagud flere gange og har måtte kæmpe sig tilbage. De har været for nemme at ryste i starten af kampene og det har betydet, at der skulle kæmpes hårdt for at få point.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Spillet har været usikkert og ingen har vist ansvar. Det har betydet fantasiløst spil og meget få målchancer. I den modsatte ende har hverken forsvar eller Ter Stegen vist samme høje niveau som i sidste sæson, så der har ikke været meget at glæde sig over på det seneste.

I aften står holdet med en gylden mulighed for at sikre sig videre avancement i Champions League, hvilket er klubbens helt store mål denne sæson. Derfor bør motivationen være i top og spillere bør være opsatte fra allerførste minut.

Det er Porto der gæster Estadi Olímpic. Da de to hold mødtes i Portugal for små to måneder siden, vandt Barca med 0-1, men det skete efter en dårlig kamp, hvor sejren ikke var fortjent. Det erkendte Xavi ærligt efter kampen.

Der er derfor ikke råd til endnu en lunken indsats og Xavi må kunne forvente, at spillere viser en reaktion ovenpå de mange skuffende præstationer, og med udsigten til en plads i ottendedelsfinalen. Det er i aften at de skal tage et skridt frem og vise tilhængerne og resten af fodboldverden, at de hører hjemme i Champions League.

Kampen fløjtes i gang kl. 21.00 og den vises på TV3 Sport..:FORSIDE:.