fbpx
Annonce

Avis: Xavis førsteprioritet er at forstærke højre back

Peter Vyff - 05.11.22

// Xavi

Barca ønsker angiveligt at forstærke sig yderligere ved årsskiftet, når transfervinduet åbner igen. Cheftræneren Xavi har eftersigende et klart ønske om at styrke pladsen på højre back, hvor holdet har set sårbart ud i denne sæson.

Ledelsen brugte tæt på 200 mio. euro på at forstærke holdet i det seneste transfervindue, hvor der blev hentet hele otte spillere til Camp Nou. Catalanerne har set styrket ud på næsten alle positioner, dog ikke på højre back, hvor Héctor Bellerín på nuværende tidspunkt er den eneste reelle mulighed for Xavi.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Cheftrænerens førsteprioritet i transfervinduet bliver derfor ifølge avisen AS at forstærke højre forsvarsside i stedet for midtbanen, som der også tidligere har været talt omkring. Catalanerne ønsker nemlig eftersigende ikke at beholde hverken Bellerín eller Sergi Roberto, hvilket betyder, at Xavi ingen naturlige højre backs har efter denne sæsonen.

Selvom ledelsen lykkedes med at hente Bellerín sidst i transfervinduet, så var han dog langt fra deres førstevalg. Catalanerne var i tæt dialog med adskillige forsvarsspillere, deriblandt Juan Foyth fra Villarreal og Thomas Meunier fra Dortmund. De to lader dog ikke længere til at være relevante for Barca, som istedet har fokus på Diogo Dalot fra Manchester United, som forventes at forlænge hans kontrakt indenfor den kommende fremtid.

Så det er stadig ganske uvist, hvilke spillere ledelsen ønsker at tilknytte efter årsskiftet, hvis det skulle blive relevant.

.:FORSIDE:.