fbpx
Annonce

Xavi: 'Et menneskeliv er vigtigere end fodbold'

FCBARCELONA.DK - 11.09.22

// Xavi

Da Xavi holdt pressemøde efter 0-4 sejren over Cádiz, handlede det meget om kampens lange afbrydelse, fordi en tilskuer faldt om og måtte genoplives. Derudover var Xavi tilfreds med holdets indsats, specielt i anden halvleg. 

'Heldigvis kunne tilskueren genoplives. Det var en meget ubehagelig situation. Vi håber han og hans familie har det godt. Vi var alle enige om at kampen kunne genoptages, men vi ventede på informationer og det hele afhang af, om de kunne genoplive ham, for et menneskeliv er vigtigere end fodbold. I omklædningsrummet håbede vi på at manden ville overleve. Heldigvis skete der ikke mere' udtalte Xavi om afbrydelsen på en time i kampens slutfase.

Her er hvad Xavi også sagde:

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Den sikre sejr over Cádiz:
Vi vidste at Cádiz er i en svær situation, men de gjorde det svært for os på andenboldene og dødbolde, men vi var det bedste hold og dominerede kampen. Vi er de rigtige vindere'.

Betydningen af sejren:
'Det er en vigtig sejr på en svær bane. Det er altid svært at vinde på udebane i ligaen. Sejren holder os med i toppen af tabellen'.

Mange ændringer på holdet:
'Alle gjorde det godt. Uanset hvem der spiller, ser man ingen forskel. Vi er inde i en god dynamik og jeg er meget glad for resultatet'.

Sejren blev skabt i anden halvleg:
'Det handlede om at få hul på bylden. Hvis Raphinhas skud på stolpen var gået ind, ville alt have været anderledes. Vi viste tålmodighed og overordnet set er jeg tilfreds. Vi spillede ingen excellent kamp, men jeg er tilfreds'.

Xavi råder over en bred trup:
'Jeg bekymrer mig kun om alle er disponible og at alle træner godt. Sådan skal det være over hele sæsonen, hvor vi skal fordele minutterne, for der kan komme skader, træthed og karantæner'.

.:FORSIDE:.